В Києві від атаки ракет РФ постраждали великі автосалони

Великі автомобільні автосалони постраждали внаслідок ранкової масованої атаки РФ на Київ у вівторок, зокрема значних руйнувань зазнав офіційний дилерський центр автобренда Citroen "38 RA" на Подолі. Про це пише "Інтерфакс-Україна" з посиланням на пресслужбу представництва компанії Stellantis.

"Автосалон зазнав руйнувань фасаду, даху, вибито вікна... Це великий автоцентр, який було відкрито 2020 року, він відповідає всім стандартам бренда. Автосалон розрахований на експозицію семи автомобілів у шоу-румі. Але закривати центр не планують, його буде відновлено", - заявили у компанії.

Автосалон - один із чотирьох офіційних дилерських центрів у Києві автобренда Citroen.

Крім того, судячи з оприлюдненого в Телеграм відео "Радіо Свобода", постраждав розташований на цій самій вулиці автосалон компанії "Атлант Моторз Енерджі" - одного з найбільших постачальників до України електромобілів із Китаю (бренди Volkswagen, Honda, Toyota, Audi, Nissan, KIA, Mercedes-Benz, ZEEKR, BYD, Polestar). У салону також значно пошкоджено фасад, вибито великі вікна.

За інформацією на сайті компанії, в Україні вона має в своєму розпорядженні три точки продажу та сервісного обслуговування - у Києві, Київській області та Харкові.

Статті

Луганськ
08.06.2024
10:11

Життя чи спогади. Луганський щоденник

Подруга з України питає, як ми живемо. І я відповідаю чесно: добре – їжа, робота, плани. "Хіба краще, ніж 10 років тому?" – не вірить вона. Не можна порівнювати. Не можна проводити паралелі. Це нічого не дасть. Це як порівнювати себе у 20 та 40...
Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Всі статті