Уряд призначив заступницею міністерки у справах ветеранів Світлану Кашенець з Донеччини

Кабмін України призначив заступницею міністерки у справах ветеранів Світлану Кашенець з Донецької області. Відповідне рішення було прийняте на засіданні Кабінету Міністрів України, пише сайт Міністерства у справах ветеранів 12 червня.

"Світлана Кашенець має стаж державної служби понад 13,5 років, у сфері ветеранської політики – понад чотири роки. До призначення заступником міністра обіймала посаду радника міністра у справах ветеранів України. Раніше працювала державним експертом експертної групи комунікацій Директорату інформаційної політики Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України".

Зазначається, що заступниця міністерки має досвід у сфері проєктного менеджменту та  волонтерської діяльності. Понад 10 років працювала у Відділі з питань внутрішньої політики Красноармійської (Покровської) міської ради, в тому числі й на керівній посаді. Має багаторічний досвід у телевізійній  журналістиці: була корреспонденткою, авторкою-ведучою та шеф-редакторкою інформаційних програм.

З 2014 року Світлана Кашенець активно займається волонтерською діяльністю – допомога ЗСУ, координація роботи з військовими частинами, 66 мобільним військовим госпіталем.

Має державні відзнаки: Подяка Голови Верховної ради України (2022), Почесний нагрудний знак головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного "За сприяння війську" (2022), Подяка Мінреінтеграції за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення формування і реалізації державної політики з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України (2020), Відзнака Президента України "За гуманітарну участь в антитерористичній операції" (2017).

Раніше повідомлялось, що призначено нового заступника голови СБУ.

Статті

Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Всі статті