УПЦ МП подала до суду на "95 квартал" за "пропагування фізичного насильства"

УПЦ МП заявила, що подала до суду на ведучих "95 кварталу". Про це повідомляється на сайті УПЦ МП 13 квітня.

Як йдеться у повідомленні, "поліція вже почала досудове розслідування щодо ведучих Пікалова Олександра та Кошового Євгена за висловлювання коміків під час шоу "Байрактар news"". В УПЦ МП стверджують, що ведучі пропагували фізичне насильство стосовно священнослужителів УПЦ.

"Було б добре мати відповідний прайс-лист: плюнути у священника УПЦ МП — 20 грн, залишити "святе писання" цвяхом на позашляховику — 50 грн, вдарити по лівій щоці та автоматично по правій — 100 грн", — жартували ведучі в ефірі.

УПЦ МП бачить саме в словах Пікалова і Кошового причину того, що за останній час в Україні зросло невдоволення діями МП та число нападів мирянами на їх священнослужителів.

Як повідомлялося, суд відправив черкаського митрополита УПЦ МП під домашній арешт.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті