Українська ДРГ безшумно заскочила в розташування ворога. Далі окупанти хаотично добивали один одного

Українська ДРГ, перетнувши вночі лінію фронту в Запорізькій області, безшумно проникла до розташування російських окупантів та знищила частину тих, хто там знаходився. Відповідне відео, зняте окупантами післі відвідування ДРГ, розмістив мобілізований до ЗСУ журналіст "Радіо Свобода" Левко Стек у своєму Телеграм-каналі 16 листопада.

"Українська ДРГ перетнула лінію фронту в Запорізькій області, підійшла до місця розташування російського підрозділу, непомітно зняла вартових і спустилася в підвал, де в цей час відпочивав особовий склад ворога. Далі окупантів розстрілювали як в тирі. В підсумку - значна кількість вбитих та поранених росіян. Судячи з розмов на відеозаписі, втрати в тому числі і від дружнього вогню. В паніці військові РФ відкривали хаотичний вогонь по своїх. Фантастична операція. Сподіваюсь, колись дізнаємось більше про виконавців. А поки можемо подивитись на результат", - написав Стек.

Раніше повідомлялось, що бійці підрозділу "Falcon Squad" поділились кадрами знищення окупантів на Сватівському напрямку.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті