Удар по вузлу зв’язку Чорноморського флоту РФ у Севастополі: оприлюднені супутникові знімки

З’явились супутникові знімки наслідків ракетного удару по вузлу зв’язку Чорноморського флоту РФ у Севастополі, - пише ТГК "Схеми".

Супутник Planet Labs зафіксував, що внаслідок ракетних ударів Збройних сил України була уражена одна з будівель по вулиці Рудневій у місті Севастополь.

За повідомленням  Збройних сил України, вранці 24 березня ними був нанесений ракетний удар по вузлу зв’язку Чорноморського флоту РФ.

"Порівнюючи супутникові знімки цієї місцевості за 21 та 24 березня видно, що після ракетного удару провалився дах будівлі. Поряд з будівлею також видно автомобілі пожежних служб", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, увечері 23 березня російські окупанти оголосили повітряну тривогу та заявили про нібито роботу ППО у тимчасово окупованому Криму. 

Станом на 22:20 було відомо про численні вибухи у Севастополі - у районі мису Фіолент та Козачої бухти. Гучно було також в районі аеродрому Бельбек. 

Як повідомлялося, щонайменше три українські крилаті ракети Storm Shadow прилетіли увечері 23 березня у головний вузол зв'язку Чорноморського флоту росії.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті