У Торецьку на Донеччині через небезпеку тимчасово призупинено роботу відділення Ощадбанку

У Торецьку на Донеччині через небезпеку, пов’язану з посиленими ворожими обстрілами міста, тимчасово призупинено роботу відділення Ощадбанку. Про це Укрінформу повідомила начальниця філії Донецького обласного управління АТ «Ощадбанк» Ганна Прасол.

"Ми іноді припиняємо роботу деяких відділень банку у зв'язку з небезпекою. Наприклад, сьогодні у нас призупинена тимчасово робота нашого відділення у місті Торецьк. Поки призупинена на місяць, на квітень", - сказала Прасол.

При цьому вона зазначила, що якщо за квітень безпекова ситуація покращиться, то все буде поновлено, та відділення запрацює знову.

Керівниця обласної філії Ощадбанку констатувала, що наразі в Донецькій області разом з відділенням у Торецьку знаходяться 34 стаціонарних відділення Ощадбанку, які надають свої послуги клієнтам.

Вона пояснила, що серед 34-х стаціонарних відділень Ощадбанку є два відділення - одне у Святогірську, друге - в селище Богатир, які нічим не відрізняються від стаціонарних, але їх офіційна документальна назва - «мобільні приміщення». Вони так називаються, бо були «відкриті швидко, без купи документів через Національний банк».

Як повідомлялося, в Донецькій області російські загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів, люди евакуюються. Але наразі на території регіону залишаються 470-480 тисяч місцевих мешканців.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті