У Свердловській області РФ через пожежу згоріли 2 склади з порохом

У Свердловській області росії внаслідок пожежі було знищено два склади з порохом. Про це 7 травня повідомили російські ЗМІ.

"Два склади згоріли під час пожежі в селищі Первомайський у Свердловській області, три склади вдалося відстояти від вогню", - повідомили журналісти з посиланням на місцеве управління МНС.

Повідомляється, що під час гасіння пожежі постраждав один пожежник, який, попередньо, отруївся чадним газом, і його доправили до лікарні. Постраждалих серед місцевих жителів немає, а ситуацію в регіоні нібито вдалося стабілізувати.

"Один зі згорілих складів був порожній, другий - заповнений порохом наполовину. На врятованих від вогню складах зберігається тротил", - додали в МНС.

За наявними даними, на склади площею 960 квадратних метрів, де зберігався порох, перекинулася лісова пожежа. Згорілі склади належали збройовій компанії "Гефест-М". В екстрених службах також заявили, що вогонь загрожує ще 18 будівлям, де також зберігається вибухівка. При цьому великих вибухів і руйнувань у регіоні нібито не було, але фіксували "невеликі хлопки".

Також повідомляється, що місцева влада почала евакуацію селища Першотравневий, а в Ржевському міському окрузі ввели режим надзвичайної ситуації. Чиновники називають ситуацію з природними пожежами у Свердловській області на Уралі критичною, і їхня загальна площа сягає 20 тисяч га.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Свердловській області лунали вибухи на складах із порохом.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті