У Словʼянску поранені 25 жителів, один загинув через російський обстріл ракетою С-300 - мер

У наслідок російського обстрілу ракетою С-300 Словʼянська Донецької області загинула одна людина й 25 були поранені, у тому числі дитина. Про це повідомив мер міста Вадим Лях 27 березня у Фейсбуці.

"У Слов‘янську знов «прильот». Близько 10:30. Ракета С-300. Офісні та житлові будинки у центрі міста. Пошкоджень зазнали 7 багатоповерхівок та 5 приватних осель", - написав він.

За його інформацією, станом на 12:15 є один загиблий і 25 поранених, серед них - дитина.

Також обстріл міста прокоментував президент України Володимир Зеленський.

"Ще один день, який розпочався з тероризму РФ. Держава-агресор обстріляла наш Слов’янськ. На жаль, є загиблий і постраждалі різного ступеня тяжкості. На місці працюють усі служби. Надається допомога. Триває розбір завалів.Ворог повинен знати: Україна не пробачить знущання з наших людей, не пробачить цих смертей і поранень. Усі російські терористи будуть розбиті. Відповідальність понесуть усі, хто причетний до цієї агресії", - написав голова держави.

Як повідомлялося, російські окупанти обстріляли Слов'янськ у Донецькій області. 

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті