У РНБО заявили, що Україна не буде ні з ким узгоджувати, по яких цілях бити в росії

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що Київ ні в кого не питатиме дозволу про те,які цілі накривати на території росії. Про це повідомляє Радіо Свобода.

"Якщо ми добралися вже до Рязані сьогодні, то це ще далеко не наш рекорд. Повірте, далі буде і ми не будемо зупинятися. Більш того, ні з ким не будемо узгоджувати, які цілі будемо накривати в РФ, що стосується військово-промислового комплексу, того, що живить російську армію – воно все буде знищуватися", – заявив Данілов.

Також він відреагував на повідомлення формувань легіону "Свобода Росії", "Російського добровольчого корпусу" і "Сибірського батальйону" про бойові дії у Бєлгородській і Курській областях РФ.

"У Росії якесь там волевиявлення і поїхали ці люди проголосувати. Звичайна практика. Це ж громадяни РФ, з паспортами Росії й мають право", – зазначив секретар РНБО.

Нагадаємо, у легіоні "Свобода Росії" заявили, що "паралізували" військових РФ у Тьоткіному. 

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті