У Пушиліна на язиці: ватажок "ДНР" спростував брехню МО РФ про нібито дотримання режиму припинення вогню

Окупаційний корпус російських військ в Україні нібито дотримується режиму припинення вогню вздовж усієї лінії бойового зіткнення. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони країни-агресора.

"Об'єднане угруповання російських військ у районі спецоперації дотримується режиму припинення вогню вздовж усієї лінії бойового дотику", зазначається в ньому.

При цьому ватажок ДНР Денис Пушилін заявляє, що російські війська ведуть активні бойові дії в Донецькій області. "Незважаючи на введений Росією режим припинення вогню, київський режим продовжив артилерійські обстріли населених пунктів Республіки. У відповідь на злочинні дії націоналістів вогнем у відповідь військовослужбовцями Збройних сил РФ знищено наступне озброєння і військова техніка противника: - дев'ять одиниць броньованої та автомобільної техніки". Таким чином, російський ставленик запевняє, що окупанти нібито були змушені вести вогонь у відповідь, але в будь-якому випадку сам факт визнання відмови від режиму тиші суперечить заявами МО РФ.

Як повідомлялося раніше, за даними Генштабу ЗСУ станом на 6:00 7 січня рашисти завдали одного ракетного удару і здійснили 20 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Наголошується, що основні зусилля противник зосереджує на спробах повного захоплення Донецької області у межах адміністративного кордону. Веде наступальні дії на Бахмутському напрямі.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті