У окупованому Бердянську підірвали житло зрадника, який здавав колег та писав доноси

У Бердянську підірвали житло колаборанта. Окупанти приховують наслідки та шукають виконавців. Про це повыдомляэ телеграм-канал "Бердянськ Сьогодні" 19 березня.

"За наявною у нас інформацією, наслідками нещадавнього вибуху в мікрорайоні Колонія, який чув Бердянськ, стало знищення житла одного з місцевих колаборантів. Зрадник - Гиренко Сергій до переходу на бік ворога працював у Бердянському виконкомі на посаді звичайного спеціаліста відділу інформаційно-комунікаційних ресурсів. Після окупації міста - один з перших перейшов працювати на окупанта, розділяючи проросійські погляди", - йдеться у повідомленні.

Иакож зазначається, що колаборант активно агітував інших співробітників виконкому йти працювати на окупантів, погрожував та здавав своїх.

"Саме за його доносами відбувались арешти працівників мерії із подальшим схилянням до роботи в окупаційній адміністрації. Крім того, він «іменем росіі» та нової влади поиймав участь у примусі приватних підприємтсв міста до свівпрацю з окупантами", - пишуть у пабликі.

Крім того, відомо, що уся родина зрадника активно вболівала за руських, агітували за референдум, тому "діям синочка давали саму високу оцінку". "Така діяльність колишньої посадової особи не залишилась поза увагою українських спецслужб, та ще навесні 2022 року відносно нього було порушено справу за ч 5 ст 111-1 ККУ - державна зрада", - повідомили адміни групи.

Вони акцентують, що окупанти не хочуть оприлюднювати інформацію про підрив, оскільки, за їх версію, партизанського руху у місті більше немає.

"До того ж їм і так зараз дуже важко стримувати панічні настрої серед колобарантів. Уже ніхто не сумнівається, що рф тут не назавжди. Зараз головне питання - як та коли бігти. Наразі перевірити інфомацію щодо наслідків карми не має можливості, оскільки мікрорайон посилено патрулюється окупаційними військовими", - додали у мережі.

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті