У Грузії оголошено грантовий конкурс проектів на підтримку українських дівчат та жінок

У Грузії проект «Soniashnyk» оголошує відкритий грантовий конкурс, метою якого є реалізація проектів щодо підтримки українських дівчат та жінок, які були змушені залишити Україну та проживають у Тбілісі, Батумі та Кутаїсі. Про це повідомляє Грузія онлайн.

Зазначається, що «Soniashnyk» фінансується Посольством США у Грузії та створений для підтримки переміщених громадян України. У грантовому конкурсі можуть брати участь як індивідуальний заявник, так і група заявників, об'єднаних ідеєю проекту.

«Заявник, який надсилає заявку на отримання гранту, повинен мати досвід роботи у відповідній сфері (за відповідним профілем). Звертаємо увагу, що за умовами конкурсу пріоритет надаватиметься грантовою заявкою, надісланою від громадян України (за наявності такої)», - йдеться в інформації про конкурс.

У проектних заходах, що проводяться у кожному місті, мають брати участь не менше 30 та не більше 50 українських дівчат/жінок. Крайній термін подання заявки на отримання гранту – 15 квітня 2023 року. Сума – 2 тисячі доларів США.

Як повідомлялося, у Тбілісі відбувся багатотисячний мітинг солідарності з Україною.

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті