У Донецьку повідомили про загибель дитини. Розбирав "касетний" боєприпас

В окупованому Донецьку сьогодні повідомили про обстріли двох районів - Кіровського та Куйбишевського. В одному з них нібито дитина дістала важкі поранення і загинула. Про це повідомив "мер" міста Олексій Кулемзін.

"Унаслідок обстрілу Кіровського району по вулиці Лазурній отримав поранення хлопчик 2013 р.н. Дитину госпіталізовано до закладу охорони здоров'я з важкими пораненнями", - написав він, пізніше уточнивши, що, "поранений хлопчик 2013 р.н. від отриманих травм помер у лікарні".

При цьому в пабліках окупантів з'явилося відео, в якому йдеться про загибель 10-річного хлопчика внаслідок "детонації касетного боєприпасу", який він розбирав на подвір'ї свого будинку, внаслідок чого йому відірвало руку.

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті