Це неправда. У США заявили, що не хочуть від України відмови від повної перемоги над Росією

Адміністрація президента США Джо Байдена жодним чином не прагне, аби Україна змінила свою стратегію з масованого контрнаступу на підготовку до переговорів з Росією щодо припинення війни. Про це заявив речник Державного департаменту США Метью Міллер 3 січня, - передає "Укрінформ".

«Ні, це неправда», - підкреслив речник Держдепу у відповідь на запитання, чи прагнуть Сполучені Штати, щоб Україна змінила свою стратегію та відмовилася від цілі повної перемоги на користь посилення своїх переговорних позицій щодо припинення війни.

Як повідомлялося, минулого тижня видання Politico у розгорнутій публікації написало, що через серйозну загрозу, під якою опинилася подальша допомога США та Європи для України, у Вашингтоні прагнуть змінити стратегію України. Зокрема, зазначалося, що у Байдена нібито хочуть негласно змістити акценти з підтримки цілей Києва щодо повного розгрому РФ на «покращення позицій» України в можливих переговорах із РФ про припинення війни.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті