Тринадцять загиблих, 5 – зниклих. У Запоріжжі завершилися рятувальні роботи в будинку, у який поцілила ракета рашистів

У Запоріжжі завершилися пошукові роботи в будівлі, в яку 2 березня під час обстрілу попала російська ракета. Про це у Telegram повідомив секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв 5 березня. 

"Завершилися пошуково-рятувальні роботи у будинку, який 2 березня був жорстоко зруйнований ворожою ракетою. Тієї ночі росіяни вбили 13 мирно сплячих людей - чоловіків, жінок, маленьку дитинку… Ще пʼятеро людей зараз вважаються зниклими безвісти", - повідомляє Куртєв.

Він також повідомив, що завтра, 6 березня в Запоріжжі оголошується - День жалоби.

"Також повідомляємо, що завтра у міськраді призначено зустріч з мешканцями постраждалого будинку Незалежної України, 67. Якщо у когось з мешканців цього будинку ще не має даної інформації, то ми вас запрошуємо - приходьте завтра, на 11 ранку", - заявив секретар Запорізької міськради.

Нагадаємо, російські військові вночі 2 березня завдали удару по Запоріжжю, внаслідок обстрілу було зруйновано багатоповерховий будинок.

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті