Суд залишив Коломойського під вартою з можливістю внесення застави у майже 4 млрд гривень

Київський апеляційний суд, розглянувши оскарження ухвали слідчого судді Шевченківського райсуду у справі про продовження тримання бізнесмена Ігоря Коломойського під вартою, залишив бізнесмена під вартою до 2 січня. Таке рішення суд ухвалив 16 листопада, пише ТСН.

"Суд залишив бізнесмена Коломойського під вартою до 2 січня із можливістю внесення застави у розмірі трьох мільярдів 891 мільйона гривень", - сказано в повідомленні. 

Зазначається, що адвокат Коломойського заявляв, що ця сума для підозрюваного неосяжна, згадав про стан здоровʼя бізнесмена та просив змінити запобіжний захід на домашній арешт.

Раніше "ОстроВ" писав про "жест розпачу" від Коломойського: повна зупинка феросплавних підприємств наприкінці жовтня - на початку листопада стала відповіддю їхнього власника, олігарха Ігоря Коломойського, на власний арешт.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті