Спортсмен з інвалідністю з Луганської області Олександр Дмитриєнко переміг на всеукраїнському турнірі з легкої атлетики

Легкоатлет з порушенням слуху з Луганської області Олександр Дмитриєнко переміг на всеукраїнському турнірі в Черкасах. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі 20 грудня.

"Спортсмен відділення легкої атлетики (порушення слуху) Луганської обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю Олександр Дмитриєнко здобув дві золоті нагороди на Всеукраїнських змаганнях з легкої атлетики "XXXIV меморіал О.В. Тканка", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що змагання відбулись у Черкасах 15 та 16 грудня. Олександр став кращим у забігах на 50 і 200 метрів. Підготував спортсмена заслужений тренер України Юрій Стусік. 

Раніше повідомлялось, що троє кікбоксерів з Луганської області взяли призові місця на чемпіонаті України.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті