РНБО планує заплатити майже 3 мільйони за розробку реєстру олігархів

Апарат Ради національної безпеки і оборони України оголосив тендер на розробку реєстру олігархів за 2,9 млн грн. Про це йдеться у системі "Прозорро".

Про такий тендер стало відомо 6 жовтня. Сам аукціон заплановано на 17 жовтня.

"Реєстр осіб, які мають значну економічну та політичну вагу в суспільному житті (олігархів), призначений для оприлюднення та обробки інформації про олігархів, та осіб, які подають декларації про контакти з олігархами або їхніми представниками. Основними користувачами публічного інтерфейсу Реєстру є люди, зокрема представники юридичних осіб та громадських формувань", – йдеться у техзавданні.

Зазначимо, що це спрощена закупівля, яка відбудеться навіть за участі одного учасника.

Протягом двох тижнів після укладення договору майбутній переможець торгів повинен буде передати замовнику тестову версію софту. А повністю ж надати всі послуги треба буде до 21 листопада.

Потім їх оплатять протягом 22 банківських днів. Майнові права інтелектуальної власності на створений софт належатимуть замовнику.

Нагадаємо, у листопаді 2021 року президент України Володимир Зеленський підписав закон №1780-IX (про олігархів), а 30 червня 2022 року ввів у дію затверджене Радою Безпеки Положення про реєстр олігархів.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті