Сім'я мільярдера Баффета підтримала Україну на $500 мільйонів 

Сім'я мільярдера Воррена Баффета виділила $500 млн на допомогу Україні. Про це 5 лютого пише ТК Brief.

"Говард Баффетт, середній із трьох дітей всесвітньо відомого інвестора Воррена Баффета, став одним із найбільших донорів України", - ідеться в повідомленні.

Виділивши понад $500 млн на гуманітарну допомогу, він опинився в одному ряду з урядами країн, які почали підтримувати Україну після початку повномасштабної війни.

"Зупинятися Говард не збирається: цього року він має намір витратити ще $300 млн. Статки Воррена Баффета, "пророка з Омахи", оцінюють наразі в $130 млрд. В індексі мільярдерів Bloomberg він посідає 7-ме місце у світі. Баффетт уже давно пообіцяв передати свої статки (переважно це акції його інвестиційно-промислового холдингу Berkshire Hathaway) на благодійність після своєї смерті. Разом з тим, він щорічно жертвує сотні мільйонів доларів чотирьом благодійним фондам, якими керують його діти", - зазначає паблік.

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті