Розстріляли та підпалили: двоє окупантів убили 5 людей на Херсонщині, у тому числі своїх товаришів по службі та місцеву колаборантку

Двоє російських військових вбили п'ятьох людей в окупованих селах Херсонської області 24 квітня. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє "ASTRA" 25 квітня.

"Двоє російських військовослужбовців убили 5 осіб в окупованій частині Херсонської області. Серед убитих - мирні жителі, окупаційний "голова села" і військовослужбовці ЗС РФ", - ідеться в повідомленні.  

Зазначається, що 65-річну Валентину Старченко знайшли в житловому будинку в окупованому селі Подо-Калинівка Херсонської області 23 квітня. Злочинці розстріляли жінку в живіт, підпалили будинок і втекли. 

У селі Абрикосівка невідомі ударами по голові вбили окупаційну "голову села" Абрикосівка 54-річну Любов Тимчак і російського військовослужбовця 40-річного Олексія Глініна. Будинок із трупами теж підпалили. Ще двох людей в Абрикосівці розстріляли - 32-річного місцевого жителя Сергія Шуваєва і військовослужбовця ЗС РФ, чия особа не встановлена. У цьому випадку тіла теж підпалили. 

"24 квітня за підозрою у всіх цих убивствах затримали двох військовослужбовців ЗС РФ: 34-річного Олександра Осипова (фото 1) і раніше неодноразово судимого 36-річного Олександра Кайгородцева (фото 2). Їхні мотиви невідомі. Кримінальних справ не порушено", - пише "ASTRA".

Раніше повідомлялося, що окупанти розстріляли сім'ю з 3 осіб у Кремінній на Луганщині.

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті