Росія внесла до списку "недружніх" країн Багамські острови

Багамські острови внесені РФ до списку "недружніх" країн та територій. Про це йдеться у повідомленні на сайті уряду країни-агресора.

Багамські острови потрапили до списку через те, що запровадили заборону на будь-які операції з російським Мінфіном та Центробанком.

Крім того, до списку "недружніх" країн і територій" внесені острови Гернсі і Мен, що належать Великобританії. Вони підтримали антиросійські санкції, введені Великобританією.

Список "недружніх" країн з'явився в Росії у 2021 році. Після початку війни в Україні та запровадження санкцій до нього були включені всі члени ЄС, Японія, Австралія, Нова Зеландія, Україна та деякі інші країни, які підтримали санкції.

"Недружнім" країнам обмежена можливість наймати громадян росії для роботи у своїх дипмісіях. Крім цього, фізичні та юридичні особи з РФ можуть розплачуватися з кредиторами з "недружніх" країн у рублях, а не у валюті, прописаній у кредитних угодах.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті