Росіяни за добу вдарили по 17 населених пунктах Херсонщини, восьмеро поранених

За минулу добу російські загарбники здійснили удари по 17 населених пунктах Херсонської області, восьмеро людей зазнали поранень, зокрема одна дитина. Про це у Телеграм повідомив голова обласної державної адміністрації Олександр Прокудін.

За його словами, під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Новоберислав, Козацьке, Антонівка, Республіканець, Іванівка, Гаврилівка, Велетенське, Понятівка, Бургунка, Садове, Білозерка, Берислав, Михайлівка, Веселе, Козацьке, Придніпровське і Херсон.

Пошкоджені шість багатоповерхівок та сім приватних будинків. Були зафіксовані влучання в стільникову вежу, агропідприємство, газопровід та приватні автомобілі.

Через російську агресію восьмеро людей дістали поранення, зокрема одна дитина.

Як повідомлялося, у вівторок, 21 травня, близько 16.00 з тимчасово захопленого лівого берега армія РФ обстріляла багатоповерхівки у Шуменському мікрорайоні Херсона. Внаслідок атаки поранені 15-річний підліток і дві жінки, 50 і 71 років, які в момент обстрілу перебували на вулиці.

Статті

Луганськ
15.06.2024
20:03

Робота на віддачу: як працює малий груповий будинок «Світанок», де виховуються діти-переселенці з Лисичанська

Звучить жахливо, але – він не розмовляв, по-перше, бо з ним у лікарні НЕ РОЗМОВЛЯЛИ. А по-друге – бо у нього в усі була пробка. І у ЛОР-відділенні цього не помітили!
Країна
15.06.2024
10:31

Кадрові проблеми Офісу президента: лояльних дедалі менше

"Подивіться, скільки міністрів перебуває у статусі «тимчасово виконуючий обов'язки». Коли кажуть, що багато хто хоче піти, але їх не відпускають, це більш ніж правда. Ідеться і про уряд, і про парламент"
Країна
14.06.2024
11:00

Курс гривні: Нацбанк "хлюпнув кисню" на $5,5 млрд

Ми хочемо, щоб наша нинішня магічна реальність враховувала перспективи того, що так може бути не завжди. І нам, можливо, потрібно зараз уже думати, готуватися, що на нас чекає у другому півріччі 2024 р., що чекає на нас у 2025 р.
Всі статті