Ректором Донецького національного університету імені Василя Стуса, який працює у Вінниці, обрали Іллю Хаджинова

В Донецькому національному університеті імені Василя Стуса у Вінниці відбулись вибори ректора 19 квітня, ректором було обрано Іллю Хаджинова. Про це повідомило видання "Вінниця.info" 19 квітня.

"Іллю Хаджинова більшістю голосів обрано ректором Донецького національного університету імені Василя Стуса", – сказано в повідомленні.

Зазначається, що раніше Міністерство освіти і науки України внесло кандидатури двох претендентів на посаду ректора Донецького національного університету імені Василя Стуса.

У виборчому бюлетені були двоє претендентів:

Загнітко Анатолій Панасович, 1954 року народження, доктор філологічних наук, професор. Декан факультету філології, психології та іноземних мов ДонНУ ім. Василя Стуса;

Хаджинов Ілля Васильович, 1979 року народження, доктор економічних наук, професор. Проректор з наукової роботи Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського.

Також була окрема графа "не підтримую жодного кандидата".

Уточнюється, що за підсумками голосування за Іллю Хаджинова проголосували 255 виборців, за Анатолія Загнітка – 72 виборці. Участь у виборах ректора взяли 333 людини. 3 бюлетені голосування визнали недійсними, троє проголосували проти всіх.

Раніше повідомлялось, що Луганський медуніверситет у Рівному шукає викладачів та співробітників.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті