Рашисти везуть додадкову техніку та добровольців до України - WSJ

Російські окупанти підсилюють свої частини нової живою силою та технікою. Про це йдеться у матеріалі Wall Street Journal

"Низка добровольчих батальйонів, сформованих останніми тижнями по всій росії, готується до розгортання в Україні, кажуть офіційні особи та військові аналітики, включаючи нове велике формування сухопутних сил під назвою 3-й армійський корпус, призначене для підтримки нового наступу на сході України та посилення військ, а також стримування українського контрнаступу на півдні", - йдеться у матеріалі.

"Аналітики кажуть, що опубліковані в Інтернеті кадри, які нібито демонструють тренування 3-го армійського корпусу на російській військовій базі в Муліно, приблизно в 250 милях на схід від Москви, демонструють сучасну зброю, яку рідко використовують в Україні. Однак американський аналітичний центр Institute for the Study of War применшив шанси формування змінити військовий баланс в Україні, заявивши в суботньому звіті, що «краще обладнання не обов’язково робить сили більш ефективними, коли особовий склад не в добре -навчений або дисциплінований", - пише видання.

Як повідомлялося раніше, рашисти планують мобілізувати 90 тисяч нових військових

Статті

Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Всі статті