Ракетний удар рашистів по Одесі: у ЗМІ пишуть, що серед загиблих двоє єкспосадовців

Унаслідок ракетного удару росіян по Одесі сьогодня, 15 березня, загинули 14 людей, серед яких, за інформацією місцевих ЗМІ, колишній заступник ГУНП, командир батальйону "Цунамі" Олександр Гостищев та єксзаступник мера Одеси (залишив мерію та мобілізувався у листопаді минулого року) Сергій Тетюхін.

Як зазначила начальниця пресцентру Сил оборони Півдня Наталя Гуменюк, по Одещині вранці з тимчасово окупованого Криму випустили ракети, ймовірно, типу Іскандер-М.

Як повідомлялося, внаслідок російської ракетної атаки вранці 15 березня загинуло 14 людей, серед яких місцеві жителі, медик та рятувальник. Ще 46 людей, в тому числі семеро співробітників ДСНС, отримали поранення.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті