Ракетний удар по Чернігову: відомо про чотирьох загиблих, потрібні донори крові

Відомо про чотирьох загиблих унаслідок ракетних ударів, завданих РФ по Чернігову. Про це повідомив у ефірі національного марафону “Єдині новини” в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

"На жаль, наразі інформацію підтверджено про чотирьох загиблих. З того, що я бачу, цифра може бути більшою, на жаль, тому що багато ще недосліджених об'єктів, і є травмовані, які звертаються вже до міських лікарень. Зокрема у найбільшій нашій лікарні п'ять повідомлень про травмованих. Також, на жаль, я думаю, що їх більше", - сказав Ломако в ефірі національного телемарафону в середу вранці.

Наразі  у місті потрібна кров, особливо донори з негативним резус-фактором.

Як повідомлялося, 17 квітня  Чернігові пролунали вибухи у середу, 17 квітня. Влада повідомляла про про жертв і поранених. 

Статті

Донбас
29.04.2024
16:44

"Безхазяйне майно": як окупанти відбиратимуть житло українців у "ДНР" та "ЛНР"

Простими словами, забрати можуть у тих, хто має нерухомість на окупованій території і є всі ознаки, що підтверджують відсутність експлуатації нерухомого майна.
Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Всі статті