Радіолокаційна система росіян потрапила в ДТП у Джанкої. "Атеш" зафіксував координати

Російська радіолокаційна система потрапила в ДТП у Джанкої в окупованому Криму, це допомогло партизанам зафіксувати її координати. Про це повідомив Телеграм-канал військового руху українців і кримських татар "Атеш" 11 березня.

"Агент нашого руху виявив радіолокаційну систему 9С19 "Імбир", яку буксирують на тягачах у бік військового аеродрому. Як видно на відео, техніка потрапила в ДТП і деякий час залишалася на місці. Ми простежили за переміщенням цієї РЛС і вказали точні координати цієї техніки на військовому аеродромі", - ідеться в повідомленні.

РЛС 9С19 "Імбир" - радянська самохідна радіолокаційна станція секторного огляду зі складу ЗРС "С-300В". Саме вона збирає дані про повітряні цілі і передає їх на командні пункти військ ППО російської армії. Є дуже важливим елементом російської ППО.

Раніше з посиланням на "Атеш" повідомлялося, що в Джанкой перекинули силовиків ФСБ з Москви для боротьби з підпіллям.

Статті

Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Країна
16.05.2024
14:18

Від ідей до конкретних проектів: війні не вдалося зупинити бізнес Дніпропетровщини

Прифронтова Дніпропетровська область увійшла в трійку лідерів серед регіонів за кількістю нових бізнесів. Упродовж першого кварталу 2024 року в області відкрито майже 7 тисяч ФОПів. Водночас, за чотири місяці регіон має економічні втрати: тут...
Країна
16.05.2024
10:35

Коломойський: розмова продовжується

Реанімувавши старі звинувачення щодо співвласника групи "Приват" І.Коломойського, влада виклала свій останній та вирішальний козир у діалозі з опальним олігархом. Але чи призведе це до бажаного результату – велике питання.
Всі статті