Путін про залізницю до Криму: відновлена від Ростова-на-Дону до Донецька, Маріуполя і Бердянська

Російський диктатор Путін заявив, що залізницю від Ростова-на-Дону до Донецька, Маріуполя і Бердянська відновлено. Про це він сказав зі сцени під час концерту на Красній площі, присвяченого 10-річчю окупації Криму, - повідомляють росЗМІ.

За його словами, незабаром залізничні склади пройдуть прямо до Севастополя і це буде ще одна альтернативна дорога Кримському мосту.

Диктатор додав, що сьогодні вранці йому доповіли про те, що відновлено залізницю від Ростова-на-Дону до Донецька, до Маріуполя і Бердянська.

"Ось так от разом, рука об руку ми будемо йти далі", - припускає Путін.

При цьому роспабліки оприлюднили відео будівництва залізниці у Тельмановському районі окупованої Донеччини.

 

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті