Путін був за 12 кілометрів від місця, куди прилетів український дрон "Лютий" - ЗМІ

У жовтні 2023 року під удар дрона "Лютий" біля Сочі потрапила стоянка вертольотів, які обслуговували путінську резиденцію, а сам диктатор путін був за 12 кілометрів від місця, куди прилетів БЛПА. Про це повідомляє УП з посиланням на джерела у ГУР.

"Ми влупили по їхньому вертолітному майданчику, посікли кілька вертольотів. Але ми спочатку не знали, що за день до того, як ми влупили по цьому Адлеру, там Путін зустрічався з Токаєвим. Путін був за 12 кілометрів від місця, куди прилетів другий Лютий. Нам потім це підтвердили", — сказали співрозмовники у розвідці.

За словами джерел, росіяни навіть не знали, що це було.

"Коли прилетіло в Сочі, вони думали, що це десь з корабля чи, може, з Грузії з гір. Вони навіть не припускали, що це прям з України прилетіло. А потім одразу після цього прилітає в Санкт-Петербург — на інший взагалі край країни", — сказав учасник запусків.

Він додав, що для росіян — "це був нормальний шок".

1 жовтня 2023 року в аеропорту Сочі було затримано відправлення понад десяти рейсів.

Пізніше Головне управління розвідки Міноборони України (ГУР) повідомило про успішну атаку безпілотниками стоянки російських вертольотів у Сочі.

Як зазначається, 20 вересня у Сочі загорівся резервуар із пальним. Це сталося неподалік аеропорту в районі Адлера. Перед вибухом місцеві жителі нібито чули характерний "звук мопеда". По нафтобазі вдарив дрон.

Також повідомлялось, що місце падіння безпілотника — приблизно за 25 кілометрів від резиденції путіна Бочаров Ручей.

Нагадаємо, дрони ГУР уночі 12 травня атакували три важливі об'єкти на території РФ

Як повідомлялося, у ніч на 11 травня безпілотники ГУР атакували нафтопереробний завод "Лукойла"

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті