Приватбанк поставить операції з картками на паузу на сім годин

Приватбанк попередив, що проводить регламентні роботи в ніч на 19 серпня, через що операції з картками будуть на паузі до ранку. Про це йдеться у повідомленні фінустанови 18 серпня у Telegram.

"В ніч на 19 серпня 2023 року Приватбанк проведе планові регламентні роботи своїх систем та сервісів, щоб підвищити якість та безпеку платежів. Під час проведення робіт у суботу 19 серпня з 00:30 до 7:30 тимчасово можуть бути недоступними операції з картками, Приват24, також «тайм-аут» триватиме у роботі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку", - повідомила пресслужба банку.

Як повідомлялося, "Ощадбанк" розпочав оформлення цифрової картки "єВідновлення" для отримання грошової допомоги на ремонт пошкодженого через бойові дії житла. 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті