Прокурор не прийшов: засідання суду щодо зміни запобіжного заходу Коломойському "у звʼязку з погіршенням стану здоровʼя" перенесено

Шевченківський районний суд міста Києва переніс засідання з розгляду клопотання сторони захисту про зміну запобіжного заходу бізнесмену Ігорю Коломойському у звʼязку з погіршенням стану його здоровʼя на 10 листопада. Про це повідомило "Суспільне" 6 листопада.

"Прокурор на засідання 6 листопада не прийшов. Натомість він надіслав клопотання через електронну пошту, щоб клопотання адвокатів Коломойського залишили без розгляду. До суду також не доставили підозрюваного Ігоря Коломойського", - сказано в повідомленні.

"Його можна було доставити за 30 хвилин. Де утримується Ігор Коломойський, від суду це місто недалеко", - цитує видання захисника Коломойського.

Зазначається, що адвокати олігарха подали клопотання про зміну запобіжного заходу, вони просили домашній арешт - через погіршення стану здоров‘я їхнього підзахисного. Адвокат Коломойського Олександр Лисак заявив, що захист подавав клопотання, щоб був доступ до лікарів, але лікарів не допустили.

"Які саме проблеми зі здоров’ям має Коломойський, адвокат не сказав. За словами сторони захисту, Коломойський сам розповість про це на наступному засіданні. При цьому адвокат додав, що йдеться про "хронічні захворювання, які ускладнюються, можуть настати незворотні наслідки", - пише "Суспільне".

Раніше повідомлялось, що суд продовжив запобіжний захід Коломойському.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті