Полудень проти Путіна: виборці шикувалися у величезні черги як у Росії, так і за кордоном

У Росії в третій і останній день голосування на президентських виборах, провели акцію "Полудень проти Путіна". Це мирна протестна акція, суть якої в тому, що громадяни Росії, які не підтримують політику диктатора, масово відвідували виборчі дільниці в районі 12 години.

Як повідомляє "Медуза", перші черги до виборчих дільниць почали шикуватися на Далекому Сході, потім у Сибіру і на Уралі. У Новосибірську мерія пояснила скупчення виборців "провокативними діями" і посиленням заходів безпеки.

У Москві та Санкт-Петербурзі черги утворилися біля дільниць як у центральних районах, так і за межами центру.

Черги завдовжки до кількох сотень метрів вишикувалися також до закордонних дільниць, розташованих у російських посольствах.

Однією з наймасовіших була акція протесту в Берліні, на яку також прийшла Юлія Навальна.

За даними "ОВД-Инфо", до середини дня в Росії затримали понад 60 осіб, але частину з них незабаром відпустили.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті