Польоти цивільної авіації в Україні до кінця року не відновляться - Ігнат

Польоти цивільної авіації в Україні не відновляться, як мінімум, до кінця року. Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, коментуючи заяву ірландського лоукостера Ryanair про те, що розглядають можливість обмеженого відновлення комерційних перельотів із країн Європи в Україну, - повідомляє "Радіо Свобода".

"У нас війна, у нас воєнний стан, і ви бачите, що долітає всюди, у будь-якій точці країни можуть з'явитися ракети, ворожі дрони. Скільки летить "Кинджал", ми всі теж знаємо. І думаю, це дійсно приємно, що навіть за такої ситуації є охочі прийти на український авіаційний ринок. Ми велика держава, нам потрібне авіаційне сполучення не тільки з іншими країнами, а й усередині країни", - сказав Юрій Ігнат.

Він також нагадав про те, що ніхто і ніколи не візьметься страхувати пасажирів і літаки в країні, що воює.

Як повідомлялося, Ryanair продасть в Україні 1 млн квитків дешевше 20 євро після відновлення польотів.

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті