Організатор угруповання, яке скоїло замах на відомого львівського бізнесмена й убило трьох охоронців, отримав довічне ув'язнення

Довічне позбавлення волі отримав організатор угруповання, члени якого у 2016 році скоїли замах на відомого львівського бізнесмена. Про це повідомила Нацполіція в Телеграм 1 квітня.

"Спланував вбивство львівського бізнесмена мешканець Львова зі зв’язками у кримінальних колах. Виконання цього злочину доручив двом чоловікам. За успішну "роботу" вони мали отримали більше ніж два мільйони гривень", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що засуджені мали підірвати авто, в якому рухався бізнесмен, а за необхідності застосувати вогнепальну зброю. Під час скоєння злочину, вранці 29 серпня 2016 року, на автодорозі поблизу селища Старе Село, фігуранти прорахувались та передчасно підірвали вибухові пристрої, закладені під дорожнє полотно. 

В результаті було підірвано авто охоронців. Зрозумівши свою помилку, спільники розстріляли авто та вбили трьох охоронців, четвертому вдалось врятуватися. Бізнесмен, який був об’єктом кілерів, їхав позаду в іншій машині. Саме це і врятувало йому життя.

Раніше повідомлялось, що СБУ знешкодила у Дніпрі злочинне угруповання, яке викрадало людей.

Статті

Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Всі статті