"Іспанські канікули" вийшли боком: Олексія Симоненка звільнено з посади заступника генерального прокурора України

Генеральний прокурор України Андрій Костін ухвалив відставку свого заступника Олексія Симоненка. Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора України.

"Генеральний прокурор Андрій Костін підписав наказ про звільнення за власним бажанням з адміністративної посади заступника Генерального прокурора Олексія Симоненка", - зазначили у прес-службі відомства.

Раніше Олексій Симоненко потрапив у скандал: наприкінці 2022 року він провів відпустку в Іспанії, не дивлячись на воєнний стан в Україні та заборону на виїзд для чоловіків призовного віку.

Як повідомлялося раніше, на тлі скандалу із закупівлею продовольства за завищеними цінами заступник міністра оборони України В'ячеслав Шаповалов подав у відставку.

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті