Окупаційна влада повідомила про два прильоти на АЗС у Старобільську: горять цистерни з бензином

В окупованому Старобільську Луганської області було два влучання на АЗС 6 лютого. Про це повідомили МНС Росії та місцеві пабліки.

"Сьогодні ЗСУ обстріляли 2 рази АЗС у Старобільську. В результаті обстрілу сталося загоряння двох цистерн", - повідомило МНС окупантів.

Уточнюється, що горить цистерна з бензином місткістю 20 тонн і цистерна з дизельним паливом місткістю 28 тонн.

За повідомленням місцевих жителів, йдеться про АЗС у районі елеватора, на виїзді з міста в напрямку сіл Бутове й Чмирівка.

Крім того, у місцевих пабліках повідомлялося про приліт у село Половинкине Старобільського району 6 лютого. Цю інформацію окупаційна влада не коментувала.

Раніше повідомлялося, що в ресторані в окупованому Лисичанську ліквідовано "міністра МНС ЛНР" Потелещенка.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті