Окупанти вдарили по Краматорську та Костянтинівці – пошкоджено лікарню та поранено людину

Російські окупанти у вівторок, 14 лютого, обстріляли Краматорськ та Костянтинівку Донецької області. Про це у Telegram повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

"Два удари ракетами завдали російські окупанти по Костянтинівці та Краматорську. У Костянтинівці – за попередніми оперативними даними – поранили цивільну людину та пошкодили палац культури, в якому зараз працює Центр видачі гуманітарної допомоги", - повідомив чиновник.

Крім цього, за даними місцевих жителів, удар у Костянтинівці також припав у промзону. Інформація про інших постраждалих внаслідок цих ударів наразі не з'являлася.

Тим часом у Краматорську окупанти вразили помешкання медичного закладу. При цьому місцеві жителі додали, що в Краматорську вибух було чутно з північного боку, зараз там у небо здіймається дим.

Нагадаємо, кілька днів тому росіяни завдали двох ударів по цивільній інфраструктурі Краматорська.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті