Окупанти скасували єдиний поїзд із "ДНР" до росії "з технічних причин"

Окупанти скасували єдиний потяг, який їздив з окупованої території Донеччини до росії. Про це 31 березня повідомили так звані ЗМІ на окупованій території.

"Поїзд № 619/620 сполученням Ясинувата - Успенська через технічні причини не курсуватиме на добу 2 та 3 квітня", - з такою заявою виступили у прес-службі так званого "мнтранспорту ДНР".

Загалом зазначається, що буде непридатною до використання ділянка залізниці на ділянці Іловайськ-Харцизьк. Тому на початку квітня буде обмежено рух приміських поїздів № 6001 "Ясинувата-Іловайськ", № 6004 "Іловайськ-Ясинувата", № 6075 "Ясинувата-Іловайськ" та № 6076 "Іловайськ-Ясинувата".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на пунктах пропуску між "ДНР" і РФ через снігопад утворилися багатокілометрові затори.

Статті

Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Всі статті