Окупанти повідомляють про вибухи у Волновасі, є загиблі

В окупованій Волновасі 13 березня пролунало декілька вибухів, окупанти повідомляють про двох загиблих. Про це повідомляють місцеві соцмережі та окупаційні ЗМІ.

"ЗСУ випустили три ракети РСЗВ "Хаймарс" по Волновасі. Два мирні жителі загинули у Волновасі внаслідок обстрілу з боку ЗСУ", - пишуть окупаційні ЗМІ.

У соцмережах місцеві мешканці розповідають подробиці "прильотів".

"Волноваха 14.03 - приліт у магазин "Перший республіканський" або "ПРС", є загиблі. Піднімається чорний дим, чути сирени пожежних", - пишуть місцеві.

Повідомляється також про прильоти у локомотивне депо.

Крім того, у місті працювала й ворожа ППО.

"Судячи з локалізації влучання (депо), йдеться про бавовну! Загоряння магазину, дуже вірогідно, завдячує роботі ППО", - повідомляють місцеві соцмережі.

Як повідомлялося раніше, російські війська 13 березня обстріляли школу в Авдіївці, внаслідок чого загинула місцева мешканка.

Статті

Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Луганськ
17.05.2024
10:41

 «Розумні люди зберігають свою думку при собі». Луганський щоденник

Якщо ти живеш за правилами, не намагаючись порушувати їх, ти житимеш нормально. Просто нормально. Можливо, погано, а може, добре, але ти житимеш. Якщо ж ти замахнувся своїм маленьким кулачком на систему, ти теж житимеш, але житимеш погано
Всі статті