Окупанти "Градами" й артилерією пошкодили школу, адмінбудівлі та будинки на Донеччині, п’ятеро поранених

Населені пункти Донеччини пережили за добу більше 20 атак російських військ, які застосовували для обстрілів ракети "С-300", авіабомби, РСЗВ "Град" й артилерією. Про це 30 грудня повідомила поліція регіону.

Загарбники крили вогнем Авдіївку, Красногорівку, Курахове, Селидове, Торецьк, Північне, Щербинівку, Новопокровське, Новоселівку Першу, Сєверне, Соловйове. Пошкоджено 22 житлових будинки, школа, адмінбудівлі, котельна, автомобілі.

Зокрема, окупанти масовано вдарили по Авдіївці та поранили людину. Руйнувань зазнали багатоквартирний і приватний будинки, інфраструктура.

З артилерії росіяни накрили Красногорівку. Травмовано трьох мешканців, пошкоджено щонайменше чотири приватних оселі.

Ще одна людина постраждала в Торецьку. Тут окупаційні війська поцілили у приватні будинки.

Як повідомлялося, президент призначив нового керівника Донеччини.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті