Окупаційна влада "ЛНР" віддала найкращі шахти Луганської області "в оренду" ростовській фірмі, пов'язаній із Медведчуком

Ще п'ять перспективних шахт окупованоїчастини Луганської області влада "ЛНР" віддала "в оренду" російським компаніям. Про це написав ватажок "республіки" Леонід Пасічник у себе в Телеграм.

Цього разу під управління пов'язаного зізрадником Батьківщини Віктором Медведчуком Торговим домом "Донське вугілля" було віддано 5 шахт першої групи, тобто перспективні підприємства.

Також "орендарю" дісталися два ремонтні заводи і три збагачувальні фабрики. "Міністр палива, енергетики та вугільноїпромисловості ЛНР" Денис Ярош уточнив, що в оренду інвестору переходятьшахти "Самсонівська-Західна", "Довжанська Капітальна", "Комсомольська", "Шахта імені Вахрушева", "Шахта імені Фрунзе", а також Краснодонський ремонтно-механічний завод, Ровеньківськийремонтно-механічний завод, центральні збагачувальні фабрики "Самсонівська", "Свердловська", "Вахрушівська".

Ватажок "ЛНР" пообіцяв надати "інвестору"будь-яку допомогу і підтримку. Він нагадав, що це вже другий договір оренди української власності російськими власниками. 

Як повідомляв "ОстроВ", раніше "в оренду" росіянам було віддано шахту "Білоріченська", ГЗФ "Білоріченська" і виробничийпідрозділ "Краснодонське вантажно-транспортне управління". 

Журналісти "РБК-Україна" з'ясували, що ТД "Донське вугілля" через серію прокладок пов'язаний зі зрадником Батьківщини Віктором Медведчуком.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті