Окупанти у Бердянську розпочали перевірки мобільних телефонів мешканців. Погрожують розправою

Російські окупанти Бердянська, виправдовуючись "введеним президентом РФ військовим становищем" та необхідністю "військової цензури", заявляють про початок перевірок мобільних телефонів громадян. Повідомлення про це окупанти розповсюдили через соцмережі.

"Поки що тільки попередження! З сьогоднішнього дня у Бердянську правоохоронцями розпочато вибіркову попереджувальну перевірку мобільних телефонів громадян. Цікавлять підписки на пропагандистські ресурси терористичного київського режиму, зокрема, на телеграм канали на кшталт «Бердянск. Сейчас», «Бердянск в оккупации», «Вазелин» та інші із цієї категорії», - повідомляють окупанти.

При цьому вони одразу загрожують, що "за антидержавну діяльність, за дискредитацію Російської Армії можна отримати не лише штраф, а й кримінальну відповідальність".

"Тому, якщо буде виявлено, що громадянин підписаний на пропагандистські ресурси терористичного київського режиму за прикладом вищевказаних – це одразу викликає підозри. Тому що кожен із цих ресурсів закликає громадян до шпигунської та терористичної діяльності проти Росії...", - залякують окупанти.

"За всіма критеріями це відповідає терористичній та антиросійській діяльності - для цього всі ці ресурси і створювалися. І цілком природно, що громадяни, підписані на такі ресурси, потенційно розглядаються як посібники київського режиму - іноземні агенти", - лякають рашисти.

Вони попереджають, що "у разі виявлення факту, що громадянин підписаний на пропагандистські ресурси терористичного київського режиму, вперше така людина отримує попередження".

"Надалі порушників буде оштрафовано. За злісні порушення вимог закону про діяльність іноагентів передбачено кримінальну відповідальність", - загрожують окупанти.

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті