Одеська влада зважилася пустити відпочивальників на пляжі

Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер підписав розпорядження про підготовку пляжів до прийому відпочивальників. Про це він повідомив у Телеграм 7 серпня. 

"Теракт росіян на Каховській ГЕС зірвав початок пляжного сезону в Одесі. Однак на сьогодні констатуємо, що якість води в Чорному морі стабілізувалася і відповідає всім санітарним нормам. Підписав розпорядження щодо підготовки доступу людей на пляжі", - написав Кіпер.

Він зазначив, що всі пляжі мають бути обладнані захисними сітками, які допоможуть запобігти потраплянню мін, спостережно-рятувальними постами, буями, гучномовцями та наявними неподалік укриттями.

"До 17:00 10 серпня Одеська, Білгород-Дністровська та Ізмаїльська РВА мають провести відповідну підготовку пляжів та подати акти про готовність до Одеської ОВА. Ті, хто не встигнуть, можуть подати пізніше", - наголосив він.

Як повідомлялося, на Одещині здетонували 4 міни: шторм у Чорному морі призвів до підвищення мінної небезпеки. 

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті