Нардепу Арістову вручили підозру після скандалу через відпочинок на Мальдівах

Народному депутату Юрію Арістову, якого журналісти викрили під час відпочинку на Мальдівах, вручили підозру. Про це Державне бюро розслідувань повідомляє 27 липня у Телеграмі.

Встановлено, що нардеп вніс до офіційних документів завідомо недостовірні відомості щодо терміну його перебування за кордоном, мети відрядження, країни перебування та часу повернення до України.

Зазначається, що це було зроблено для відпочинку депутата з його сім’єю в одному із готелів на території Мальдівської Республіки.

"Генеральний прокурор повідомив про підозру народному депутату у внесенні службовою особою завідомо неправдивих відомостей до офіційних документів (ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України)", - ідеться в повідомленні.

Як повідомлялося, нардеп від партії "Слуга Народу" Юрій Арістов, якого у середині липня помітили на відпочинку в 5-зірковому готелі на приватному острові Ітхаафуш на Мальдівах, написав заяву про складання депутатських повноважень. 

Напередодні СБУ і ДБР провели в нього обшуки, а Верховна Рада на засіданні 27 липня позбавила його мандата.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті