На Старобільщині окупанти проводять рейди по будинках, перевіряючи наявність російського паспорту

На тимчасово окупованій Старобільщині Луганської області російські окупанти проводять рейди по будинках, перевіряючи наявність паспорту РФ. Про це повідомив у Телеграм очільник Луганської ОВА Артем Лисогор. 

"У разі його (паспорта РФ - ОстроВ) відсутності посилено агітують подати необхідні документи, мотивуючи відправити "на підвал". Розпочали підготовку до виборів президента сусідньої країни", - написав Лисогор. 

Як раніше заявлял Артем Лисогор, окупанти на тимчасово окупованій частині Луганщини намагаються швидкими темпами паспортизувати місцеве населення, але вдається це їм не найкращим чином.

Нагадаємо, українців на тимчасово окупованих територіях змушували голосувати за партію "Єдина Росія" під дулами автоматів. 

Як повідомлялося, уряд РФ прийняв постанову, через яку власники паспортів України на ТОТ можуть залишитися без роботи. 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті