На окупованій Луганщині перестав працювати єдиний залізничний маршрут, що з'єднує Луганськ зі Старобільськом

Єдиний залізничний маршрут на окупованій території Луганщини, який з'єднує Луганськ зі Старобільськом, перестав працювати з 1 вересня. Про це повідомила пресслужба так званої "Луганской железной дороги" (ЛЖД), пишуть окупаційні ЗМІ 1 вересня.

"З 1 вересня і до скасування у зв'язку з проведенням колійних робіт на ділянці Кіндрашівська Нова - Солідарний повністю скасовується курсування приміських поїздів №6491/6490 сполученням Луганськ - Старобільськ, №6493/6492 сполученням Старобільськ - Луганськ, №6402 сполученням Старобільськ - Лантратівка, №6403 сполученням Лантратівка - Старобільськ", - ідеться в повідомленні.

Що спричинило необхідність проводити "колійні роботи" і коли планується відновити залізничне сполучення, не вказується.

Раніше повідомлялося, що в окупованому селищі Білокуракине Луганської області після першої години ночі 24 жовтня стався вибух, частково зруйновано будівлю залізничного вокзалу.

Раніше також повідомлялося, що у Сватовому було чути вибухи, повідомляють про знищення залізничного та автомобільного мостів.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті