На Миколаївщині командир безпідставно нарахував підлеглим майже 4,6 млн грн

ДБР завершило розслідування стосовно командира військової частини на Миколаївщині, який безпідставно нарахував підлеглим майже 4,6 млн грн виплат. Про це повідомляє канал ДБР у Телеграм 31 жовтня.

"Офіцер був зобов’язаний призупиняти виплати військовим, які самовільно залишили військову частину та вчасно не повернулись до місця служби. Втім, полковник продовжував нараховувати зарплати підлеглим, які могли протягом трьох місяців не з'являтися на службу. Своїми діями він завдав збитків державі на 4,6 млн грн", - зазначається у повідомленні.

За матеріалами ДБР розпочато процес відшкодування грошей держбюджету: наразі повернуто 650 тис. грн.

Як повідомлялось раніше, Міноборони виплатило 123 мільйони гривень військовослужбовцям, які не брали участь у бойових діях і не виконували бойових завдань.

Статті

Луганськ
08.06.2024
10:11

Життя чи спогади. Луганський щоденник

Подруга з України питає, як ми живемо. І я відповідаю чесно: добре – їжа, робота, плани. "Хіба краще, ніж 10 років тому?" – не вірить вона. Не можна порівнювати. Не можна проводити паралелі. Це нічого не дасть. Це як порівнювати себе у 20 та 40...
Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Всі статті