На Камчатці під час сходження на вулкан загинули 6 туристів: зірвалися в прірву

Шестеро туристів загинули під час сходження на Ключевській вулкан на Камчатці (РФ). Про це пишуть російські ЗМІ.

Сходження групи з 10 чоловік та двох гідів організувала компанія з Новосибірська. У складі були мешканці семи регіонів РФ.

"За попередньою інформацією, перебуваючи на висоті близько 4150 метрів, при падінні з висоти, не менше 5 людей загинули. Один з гідів отримав травму у вигляді перелому ноги. Другий гід, який повідомив про супутниковий зв'язок у підрозділ ГУ МНС по Камчатському краю, надає допомогу постраждалим", - розповіли в управлінні Слідчого комітету з Камчатського краю.

Пізніше з'явилася інформація, що помер ще один турист.

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті