На Харківщині ідентифікували тіла 49 жертв удару росіян по кафе у селі Гроза

Слідчі встановили особи 49 із 52 людей, загиблих внаслідок російського ракетного удару по кафе в селі Гроза на Харківщині. По це 9 жовтня повідомив начальник Головного управління Нацполіції в регіоні Володимир Тимошко.

"Триває ідентифікація тіл загиблих в селі Гроза. Вже ідентифіковано 49 тіл, вважаються безвісти зниклими 5 осіб", - написав він у Фейсбуці.

Тимошко додав, що РФ продовжує обстріл Харківської області. Напередодні ввечері ворог атакував прикордонний Вовчанськ. Пошкоджено приватні будинки, загинула 63-річна жінка, яка перебувала у своєму городі.

Під ударами окупантів також опинилися населені пункти Харківського, Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів.

Як повідомлялося, у Грозі від удару РФ загинули вдова та син військового, якого перепоховали в рідному селі.

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті