На фронті загинув захисник України, родину якого вбила російська ракета, влучивши у багатоповерхівку в Одесі

На війні загинув Юрій Глодан, який 23 квітня 2022 втратив родину, коли російська ракета влучила в ЖК "Тірас" в Одесі. Про це повідомив одеський підприємець Олександр Яковенко, -  інформує Цензор.НЕТ.

"Я не спілкувався з ним близько, але майже кожен одесит знає цю сім’ю. Юра - чоловік, батько, воїн, пекар та колега в проєкт Make My Cake, Одеса, де я співвласник. Саме він робив відомі в Одесі пасхи від нашої кондитерської - цей день був його першим вихідним, він вийшов в магазин, коли повернувся, його світ був зруйнований", - йдеться в дописі.

Яковенко нагадав, що 23 квітня 2022 року російська ракета зруйнувала житловий комплекс "Тірас" в Одесі. Трагедія відібрала життя тримісячної Кіри Глодан, її мами Валерії та бабусі Людмили.

"Він поступив, як гідний чоловік української нації - пішов в ЗСУ, спочатку АЗОВ, потім 3-тя штурмова. Сьогодні ми дізналися, що він загинув, захищаючи свою націю. Світла памʼять, людина з великим серцем", - написав Яковенко.

"Центр Європи. 21 століття. Історія української сімʼї", - додав у дописі він.

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті